Syn-SA savez
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gudbaj maj frends

4 posters

Go down

Gudbaj maj frends Empty Gudbaj maj frends

Postaj  trix čet tra 24, 2008 10:28 pm

kao sto kaze, naslov odlazim.Zasto? dobio sam pozivnicu od jednog fin saveza nije bitno kojeg i vidim da nam je rf dp objavio rat so I dont want to mess up with the big guys, nadam se da se necete ljutiti, to smatrati izdajom ili tako nesto.

pozdrav svima T3Xz

trix
Gost

[Vrh] Go down

Gudbaj maj frends Empty Re: Gudbaj maj frends

Postaj  berogrozni čet tra 24, 2008 11:03 pm

trix je napisao/la:kao sto kaze, naslov odlazim.Zasto? dobio sam pozivnicu od jednog fin saveza nije bitno kojeg i vidim da nam je rf dp objavio rat so I dont want to mess up with the big guys, nadam se da se necete ljutiti, to smatrati izdajom ili tako nesto.

pozdrav svima T3Xz

Naravno da se to smatra izdajom kukaviclukom i jos kako ....
berogrozni
berogrozni
Admin
Admin

Broj postova : 280

[Vrh] Go down

Postaj  Gost čet tra 24, 2008 11:06 pm

trix je napisao/la:kao sto kaze, naslov odlazim.Zasto? dobio sam pozivnicu od jednog fin saveza nije bitno kojeg i vidim da nam je rf dp objavio rat so I dont want to mess up with the big guys, nadam se da se necete ljutiti, to smatrati izdajom ili tako nesto.

pozdrav svima T3Xz

ne, smatrat čemo te hrabrim i časnim dečkom koji sa sa savezom osto do samog kraja, zadnjeg vojnika i zadnje cijele zgrade u selu. čestitam momče, da sam bar ja tako hrabra kao ti -.-

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  martia čet tra 24, 2008 11:07 pm

Ma neeeeeeeeeee, milo, to nije izdaja ni kukavičluk.
To je vrlo hrabar potez. Embarassed

martia
Korisnik
Korisnik

Broj postova : 35

[Vrh] Go down

Postaj  MR.X. čet tra 24, 2008 11:20 pm

Jedina pozitivna stvar je šta je bar napiso iskreno zašt ode, a neki samo odu a da se ni ne jave a prije toga i malo prošpijuniraju. lol!
MR.X.
MR.X.
Korisnik
Korisnik

Broj postova : 68

[Vrh] Go down

Postaj  Gost pet tra 25, 2008 12:11 pm

evo ljudi meni je starsno zao sto sam morao otici iz ovog saveza ali ja sam okruzen igracima iz FIN-a, i takodjer ste vidjeli napade na mene,meni je iskreno zao ali stvarno ja bi voljeo ostati u ovom saveu ali situacija je bila takva kakva jest.

stvarno mi je zao
sretno svima.

i znam da je ovo malo kukavicki bilo ali bio sam na neki nacin prisiljen.

Jakov12

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj  zdravek2006 pet tra 25, 2008 1:12 pm

jakov12 je napisao/la:evo ljudi meni je starsno zao sto sam morao otici iz ovog saveza ali ja sam okruzen igracima iz FIN-a, i takodjer ste vidjeli napade na mene,meni je iskreno zao ali stvarno ja bi voljeo ostati u ovom saveu ali situacija je bila takva kakva jest.

stvarno mi je zao
sretno svima.

E jakove jakove dok smo jos bili u AQ savezu bili smo susedi, onda nas je okruzivao CIR, al ja sam radje obrisao acc nek da sam se naprcio i dao da me neko .... (necu dalje ovo citaju i maloljetnici)

Al da bi stvar bila bolja dok sam ja tada gubio grad nije da se sjecam da je od tebe stizala pomoc Sad

zdravek2006
Korisnik
Korisnik

Broj postova : 22

[Vrh] Go down

Postaj  berogrozni pet tra 25, 2008 2:11 pm

jakov12 je napisao/la:evo ljudi meni je starsno zao sto sam morao otici iz ovog saveza ali ja sam okruzen igracima iz FIN-a, i takodjer ste vidjeli napade na mene,meni je iskreno zao ali stvarno ja bi voljeo ostati u ovom saveu ali situacija je bila takva kakva jest.

stvarno mi je zao
sretno svima.

Da, sto to nisi rekao nocas, dok sam ti slao pojacanje i preko 10k hrane
Vjeruj, bit ce mi gust trosit katapulte na tebe.
berogrozni
berogrozni
Admin
Admin

Broj postova : 280

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]