Gudbaj maj frends
4 posters
Stranica 1 / 1.
Gudbaj maj frends
kao sto kaze, naslov odlazim.Zasto? dobio sam pozivnicu od jednog fin saveza nije bitno kojeg i vidim da nam je rf dp objavio rat so I dont want to mess up with the big guys, nadam se da se necete ljutiti, to smatrati izdajom ili tako nesto.
pozdrav svima T3Xz
pozdrav svima T3Xz
trix- Gost
Re: Gudbaj maj frends
trix je napisao/la:kao sto kaze, naslov odlazim.Zasto? dobio sam pozivnicu od jednog fin saveza nije bitno kojeg i vidim da nam je rf dp objavio rat so I dont want to mess up with the big guys, nadam se da se necete ljutiti, to smatrati izdajom ili tako nesto.
pozdrav svima T3Xz
Naravno da se to smatra izdajom kukaviclukom i jos kako ....
berogrozni- Admin
- Broj postova : 280
trix je napisao/la:kao sto kaze, naslov odlazim.Zasto? dobio sam pozivnicu od jednog fin saveza nije bitno kojeg i vidim da nam je rf dp objavio rat so I dont want to mess up with the big guys, nadam se da se necete ljutiti, to smatrati izdajom ili tako nesto.
pozdrav svima T3Xz
ne, smatrat čemo te hrabrim i časnim dečkom koji sa sa savezom osto do samog kraja, zadnjeg vojnika i zadnje cijele zgrade u selu. čestitam momče, da sam bar ja tako hrabra kao ti -.-
Gost- Gost
Ma neeeeeeeeeee, milo, to nije izdaja ni kukavičluk.
To je vrlo hrabar potez.
To je vrlo hrabar potez.
martia- Korisnik
- Broj postova : 35
Jedina pozitivna stvar je ta je bar napiso iskreno zat ode, a neki samo odu a da se ni ne jave a prije toga i malo propijuniraju.
MR.X.- Korisnik
- Broj postova : 68
evo ljudi meni je starsno zao sto sam morao otici iz ovog saveza ali ja sam okruzen igracima iz FIN-a, i takodjer ste vidjeli napade na mene,meni je iskreno zao ali stvarno ja bi voljeo ostati u ovom saveu ali situacija je bila takva kakva jest.
stvarno mi je zao
sretno svima.
i znam da je ovo malo kukavicki bilo ali bio sam na neki nacin prisiljen.
Jakov12
stvarno mi je zao
sretno svima.
Jakov12
Gost- Gost
jakov12 je napisao/la:evo ljudi meni je starsno zao sto sam morao otici iz ovog saveza ali ja sam okruzen igracima iz FIN-a, i takodjer ste vidjeli napade na mene,meni je iskreno zao ali stvarno ja bi voljeo ostati u ovom saveu ali situacija je bila takva kakva jest.
stvarno mi je zao
sretno svima.
E jakove jakove dok smo jos bili u AQ savezu bili smo susedi, onda nas je okruzivao CIR, al ja sam radje obrisao acc nek da sam se naprcio i dao da me neko .... (necu dalje ovo citaju i maloljetnici)
Al da bi stvar bila bolja dok sam ja tada gubio grad nije da se sjecam da je od tebe stizala pomoc
zdravek2006- Korisnik
- Broj postova : 22
jakov12 je napisao/la:evo ljudi meni je starsno zao sto sam morao otici iz ovog saveza ali ja sam okruzen igracima iz FIN-a, i takodjer ste vidjeli napade na mene,meni je iskreno zao ali stvarno ja bi voljeo ostati u ovom saveu ali situacija je bila takva kakva jest.
stvarno mi je zao
sretno svima.
Da, sto to nisi rekao nocas, dok sam ti slao pojacanje i preko 10k hrane
Vjeruj, bit ce mi gust trosit katapulte na tebe.
berogrozni- Admin
- Broj postova : 280
Stranica 1 / 1.